Destination okänd

Ofta känner man sug efter att sticka ut och fota, men det är inte alltid man har klart för sig vad man ska fota. Det underlättar att ha en plan eller en uppgift så att man vet vad man ska göra. Igår var en sån dag. Suget fanns där, men ingen plan. Satte mig i bilen på vinst och förlust med okänd destination och ca tre timmar senare kom jag hem med runt 150 bilder på minneskortet. Trots dålig (obefintlig) planering och en måttlig frustration över att inte veta vad jag skulle göra blev jag ändå nöjd med resultatet. Vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s