Solnedgång på Kullaberg

wpid-03052014-img_3793-2014-05-3-22-531.jpg

Stack ut ett par timmar på Kullaberg ikväll. Solen går ner senare och senare så här års vilket inte är bra när man börjar jobba kl 4 dagen efter. Men ibland får man offra lite sömn för att göra det man verkligen gillar att göra.

Fotnot: Inlägget redigerat oktober 2019. Två av tre bilder borttagna. Första bilden är omredigerad.

2 reaktioner till “Solnedgång på Kullaberg

  1. Tittar på alla tre bilderna, fastnar för den nederst. Scrollar upp lite den i mitten är ju också bra, lite allvarligare än den understa och och inte så romantiskt. Scrollar upp till den första igen, håller med Johan om att du har greppat något på alla tre bilderna, ska allvaret rulla in eller inte? Skön känsla i alla tre bilderna, tack för att du delar med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s