LEGO

06072019-img_9190-2019-07-9-19-44.jpg
Fotografering är ett intresse, LEGO ett annat. Det började med att jag strax före jul förra året hittade en kartong i min mors källare som innehöll mitt lego från när jag var liten. Började rota runt i den och nostalgin var total.
Pedant som man är började jag sortera bitarna i färg, storlek och form och när jag var färdig kunde jag börja bygga modellerna som jag hade när jag var liten enligt instruktioner som jag hittade på nätet.
Intresset växte och jag började handla nya modeller, mest Star Wars. Nu har jag fyllt drygt tre hyllor här hemma med gamla och nya modeller så nu blir det stopp med inköp av nytt lego på obestämd tid.

Det är nämligen ganska dyrt!
Såklart är kombinationen foto och lego väldigt lyckad. Man kan om man är kreativ skapa ganska coola bilder med lego. Riktigt så ambitiös är inte jag. Men några bilder har det blivit.

Här ovan är en bild på besättningen till modell 75244 Tantive IV. Minifigurer från vänster:

C-3PO, R2-D2, Prinsessan Leia, Kapten Antilles, Rebellsoldat, Bail Organa

Bli inte förvånad om det dyker upp fler inlägg med LEGO-tema på bloggen. Givetvis med fotoanknytning.

06072019-img_9202-2019-07-9-19-44-1.jpg
75187 BB-8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s